ZAGORISIOS  |  Electronics Security Systems

Σάββατο, 26 Μαϊ 2018

home1logo


Η επιχείρηση zagorisios.gr δραστηριοποιείται στις Εγκαταστάσεις Συστημάτων Ασφαλείας, για τους Νομούς Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.

 


Η εγκατάσταση κ μελέτη γίνεται απο πτυχιούχους ηλεκτρονικούς με άδεια συστημάτων ασφαλείας που δίνεται από το Υπουργείο Ασφαλείας του Πολίτη.


 

Επικοινωνείστε μαζί μας


 

icon locationΛ. Δωδώνης 151

Ιωάννινα 45332

icon til 2651-0-02533
icon mobile  6945438004
icon mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
fc

prosforres

zagoriosios siemens bosch   

    •     Εγκατάσταση συναγερμού απο αδειούχους εγκαταστάτες.     •     Διαθέτουμε κέντρο λήψεως σημάτων.     •     Τοποθετούμε μόνο αξιόπιστα και επώνυμα συστήματα συναγερμού.Επώνυμα και σίγουρα    •   Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από 07:30 έως 21:00 για όλη την 'Ηπειρο.

cntral station

Τι είναι ο Κεντρικός Σταθμός ;

klsΌταν παραβιαστεί ο φυλασσόμενος χώρος τότε ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού αντιλαμβάνεται τη φύση και τη θέση της παραβίασης και ειδοποιεί άμεσα το Κ.Λ.Σ. Το 24ωρο Κ.Λ.Σ , αξιοποιεί 100% την τεχνολογία contact id. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στον κεντρικό υπολογιστή και τους χειριστές, να ξεχωρίσουν και να κατανοήσουν με μεγάλη ακρίβεια το συμβάν στον κάθε φυλασσόμενο χώρο και έτσι να αξιοποιηθεί με αποτελεσματικότητα κάθε εισερχόμενο σήμα.

Η πλειοψηφία των Κ.Λ.Σ στην Ελλάδα, αναγνωρίζει ένα γενικό σήμα συναγερμού χωρίς να κατέχει το σημείο και το είδος της παραβίασης, άρα τη θέση και τη φύση του συμβάντος.

Στη Zagorisios.gr χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το συνδρομητή, γνωρίζουμε το ακριβές σημείο παραβίασης του φυλασσόμενου χώρου επιτυγχάνοντας ηλεκτρονική φύλαξη μεγάλης ακρίβειας με υψηλή αποτελεσματικότητα.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχει ο Κεντρικός Σταθμός είναι :

 • ΣΗΜΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ
 • ΣΗΜΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
  Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και ο συνδρομητής στα ανωτέρω τηλέφωνα. (Εφόσον έχει τοποθετηθεί ειδικό σύστημα πυρανίχνευσης).
 • ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ
  ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ
  Στην περίπτωση αυτή, ο συναγερμός στον προστατευόμενο χώρο είναι σιωπηλός (δίνεται σε επείγουσα ανάγκη προσωπικής απειλής, με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν) και το σήμα που λαμβάνει η Zagorisios.gr αξιοποιείται ως ανωτέρω, ενημερώνοντας την Άμεσο Δράση για το υπερεπείγον του περιστατικού.
 • ΣΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
  ΣΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
  Και σε αυτή την περίπτωση, το σήμα δίνεται με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν,

  (το οποίο μπορεί να είναι και ασύρματο)

  και ειδοποιούνται αμέσως όλα τα τηλέφωνα ανάγκης, που εγγράφως έχουν γνωστοποιηθεί από τον συνδρομητή

  (προσωπικός γιατρός, ασφαλιστική εταιρεία, συγγενικά πρόσωπα κ.λ.π.),

  ενημερώνοντας για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του περιστατικού.
 • ΣΗΜΑ ΠΤΩΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  ΣΗΜΑ ΠΤΩΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  Ειδοποιείται το συντομότερο ο υπεύθυνος τεχνικός / εγκαταστάτης του συστήματος. (Η αντικατάσταση των μπαταριών γίνεται με δαπάνη του συνδρομητή).
 • ΣΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
  ΣΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
  Ενημερώνεται ο συνδρομητής δύο ώρες μετά την λήψη του σήματος. (Το σύστημα συναγερμού έχει αυτονομία λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10-12 ώρες).
 • ΣΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΔΟΚΙΜΗ
  ΣΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΔΟΚΙΜΗ
  Ειδοποιείται το συντομότερο ο υπεύθυνος τεχνικός και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προς άμεση αποκατάσταση του συστήματος.
 • ΣΗΜΑ ΘΕΣΕΩΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΟΝ) ΚΑΙ ΠΑΥΣΗΣ (OFF)
  ΣΗΜΑ ΘΕΣΕΩΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΟΝ) ΚΑΙ ΠΑΥΣΗΣ (OFF)
  Η Zagorisios.gr έχει την δυνατότητα καταγραφής για το ποιος χρήστης και τι ώρα ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε το σύστημα (ΟΝ-ΟFF).

  Υπάρχει εξάλλου η δυνατότητα να ενημερώνεται σχετικά ο συνδρομητής και να του υποβάλλεται, στο τέλος του μήνα, σχετική κατάσταση σημάτων, εφόσον το ζητήσει.

Πρέπει τέλος να σημειωθεί, ότι κάθε πληροφορία για τα σήματα του συστήματος συναγερμού και την πορεία λειτουργίας του, δίνεται στον συνδρομητή από τους χειριστές της Zagorisios.gr αποκλειστικά και μόνο όταν αυτός αναφέρει τον ειδικό τετραψήφιο κωδικό αναγνώρισης έτσι ώστε να διατηρείται το απόρρητο των κινήσεών του.

Συναγερμοί για το σπίτι.

spiti

Νιώστε την ασφάλεια του ποιό καταξιωμένου συστήματος ασφαλείας στην αγορά. Συναγερμοί σπιτιών με εγγύηση αντιπροσωπείας και άριστη εγκατάσταση.

Για το κατάστημα.

 

katastima

 

Ολοκληρωμένη προστασία καταστήματος με ανιχνευτές κίνησης. Επιμελής και άρτια εγκατάσταση συναγερμού καταστήματος.

Ασύρματοι

asirmatos sinagermos

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών με επώνυμα υλικά και τεχνολογία wireless. Ειδικά για χώρους, που δε διαθέτουν προεγκατεστημένη καλωδίωση.

Συστήματα παρακ.

 

alarm-camera

Συστήματα παρακολούθησης τελευταίας γενιάς, με κάμερες υψηλής ευκρίνειας, με τεχνολογία IP. Ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με την αξιοπιστία της Zagorisios Electronics Security Systems.

e-shop

Soon . . .  

Copyright © 2012. Ζαγορίσιος Νικόλαος. All rights reserved. Valid W3C XHTML